0 0
  • Share
  • 119 Θεάσεις
  • Like
  • 25΄
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 2€
Λάχανο γιουβέτσι

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1/2 λάχανο καθαρισμένο και πλυμένο
1 φλ. τσ. κριθαράκι
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 φλ. τσ. καυτό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Χυμό από 1 λεμόνι

Λάχανο γιουβέτσι

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να μαραθούν
  • Προσθέτουμε το λάχανο ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν
  • Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο
  • Προσθέτουμε το καυτό νερό και το κριθαράκι
  • Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και κλείνουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσει το ρύζι. Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό
  • Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.
(Visited 119 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κουνουπίδι γιαχνί - συνταγή
προηγούμενο
Κουνουπίδι γιαχνί
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα - συνταγή
επόμενο
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα
Κουνουπίδι γιαχνί - συνταγή
προηγούμενο
Κουνουπίδι γιαχνί
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα - συνταγή
επόμενο
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα

Προσθέστε το σχόλιό σας