• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά. •...
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε μικρές ροδέλες και το αφήνουμε να μαραθεί. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια...
Για τη γέμιση Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως. Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη....
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε να μαραθεί. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε...
Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το αβοκάντο με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Βράζουμε τα παντζάρια και κρατάμε τους βλαστούς. Τοποθετούμε τα βρασμένα παντζάρια και το σκόρδο στο multi με τα μαχαίρια και...
• Σε ένα μπολ βάζουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό μέρος μέχρι να αφρίσει. • Σε...
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε. • Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να...
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε μια κούπα νερό με το ταχίνι και προσπαθούμε να το λιώσουμε το δεύτερο όσο καλύτερα μπορούμε. Σουρώνουμε το νερό από τα υπολείμματα του ταχινιού. Συμπληρώνουμε...
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως. Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη. Σε ένα βαθύ...
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε...
• Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. • Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να αποβάλλουν τα υγρά τους. • Ρίχνουμε και το κριθαράκι,...
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και μουσκεύουμε το ψωμί μας. Στραγγίζουμε καλά με τα χέρια για να φύγει όλο το νερό. Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τον ταραμά...
• Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. • Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε. • Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. • Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά...
• Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. • Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε. • Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. • Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά...