• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά. •...
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε. • Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να...
• Σε δύο κατσαρόλες βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα λαχανικά και τις πατάτες. • Μόλις βράσουν τα λαχανικά τα σουρώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. • Με τη βοήθεια του multi πολτοποιούμε...
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε μια κούπα νερό με το ταχίνι και προσπαθούμε να το λιώσουμε το δεύτερο όσο καλύτερα μπορούμε. Σουρώνουμε το νερό από τα υπολείμματα του ταχινιού. Συμπληρώνουμε...
• Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα λαχανικά. Το νερό πρέπει να είναι διπλάσιο από τα λαχανικά. • Μόλις βράσουν τα λαχανικά με τη βοήθεια...
• Πολτοποιούμε το αβοκάντο με το πιρούνι • Προσθέτουμε όλα τα υλικά. • Δοκιμάζουμε το αλάτι και το λεμόνι και σερβίρουμε Για τα φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας • Κόβουμε τη λαγάνα...
• Αφού ξεπλύνουμε καλά το κινόα το βράζουμε με άφθονο νερό για περίπου 15 λεπτά μέχρι να διακρίνεται μια γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ο...
Σε μια λεκάνη προσθέτουμε τη μισή κούπα νερό, τη νωπή μαγιά και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό μέρος για περίπου μισή ώρα για να ενεργοποιηθεί η...
• Βάζουμε τους σπόρους chia σε νερό και τους αφήνουμε για περίπου μία ώρα μέχρι να βγάλουν την κολλώδη ουσία τους. • Σε ένα μπολ βάζουμε το υγρή σόδα και...
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Αφήνουμε στην άκρη για 15-20 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Στο ένα άλλο μπολ...