• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με το σπορέλαιο , τη ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το χυμό και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα τριμμένα καρύδια....
Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό...
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και τα...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα καρύδας και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η δεύτερη Προσθέτουμε την καρύδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας αρκετά πηκτός χυλός. Αν...
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας το σπορέλαιο. Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς. Αφού στραγγίσουμε το γλυκό...
• Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το χαρουπόμελο και τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. • Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ στην πορτοκαλάδα, ανακατεύουμε πάνω...
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο. Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε. Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και...