Αφού περάσουμε τα κολοκύθια από το χοντρό τρίφτη τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι τουλάχιστον για μία ώρα για να αποβάλουν τα υγρά τους Στύβουμε όσο πιο καλά...
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια. Αφαιρούμε μάτια και κόκκαλο Σε μία άδεια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σκέτα ολόκληρα τα καλαμάρια Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να αποκτήσουν ένα...
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου Σε μια λεκάνη βάζουμε τις αγκινάρες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι Προσθέτουμε όλα τα...
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να μαραθεί Προσθέτουμε...
Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε το κουνουπίδι σε φουντίτσες Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το ένα περασμένο από το...
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα χαράζουμε ελαφρώς στη μία άκρη. Κόβουμε την κόκκινη κολοκύθα σε ισομεγέθη κομμάτια. Σε ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα, την πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα κομμάτια...
Βάζουμε αποβραδίς τους γίγαντες στο νερό να μουλιάσουν Στη χύτρα βάζουμε τους μουλιασμένους γίγαντες με τα καρότα κομμένα σε ροδέλες. Προσθέτουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάσει ικανοποιητικά Βράζουμε...
Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το αφήνουμε να μαραθεί Προσθέτουμε τα καρότα και τις...