0 0
  • Share
  • 329 Θεάσεις
  • Like
  • 40΄
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Αρακάς λαδερός

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1/2 κιλό κατεψυγμένος ή φρέσκος) αρακάς
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2-3 μέτριες πατάτες
300 ml βραστό νερό
1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
4-5 μέτρια καρότα
Άνηθος
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή

Αρακάς λαδερός

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το αφήνουμε να μαραθεί
  • Προσθέτουμε τα καρότα και τις πατάτες κομμένες σε ισομεγέθη κομμάτια και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν
  • Μόλις ολοκληρωθεί το τσιγάρισμα προσθέτουμε τον αρακά, το χυμό ντομάτας, το νερό, τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα
  • Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και κλείνουμε την κατσαρόλα ή τη χύτρα και τα αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 30′ χωρίς χύτρα ή 10′ με χύτρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
(Visited 329 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Γλυκιά κολοκυθόπιτα - συνταγή
προηγούμενο
Γλυκιά κολοκυθόπιτα
επόμενο
Μηλόπιτα
Γλυκιά κολοκυθόπιτα - συνταγή
προηγούμενο
Γλυκιά κολοκυθόπιτα
επόμενο
Μηλόπιτα

Προσθέστε το σχόλιό σας