0 0
  • Share
  • 115 Θεάσεις
  • Like
  • 35΄
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Αγκιναροκεφτέδες

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
6-7 καθαρισμένες αγκινάρες
1/2 φλ. τσ. φαρίνα
2 (περασμένα από το multi) κρεμμύδια
3-4 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. Πάπρικα καπνιστή
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
Άνηθος
Δυόσμος
μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι για τηγάνισμα

Αγκιναροκεφτέδες

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου
  • Σε μια λεκάνη βάζουμε τις αγκινάρες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την φαρίνα
  • Διαδοχικά προσθέτουμε τη φαρίνα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό
  • Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 115 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα - συνταγή
προηγούμενο
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα
Καλαμάρια γεμιστά - συνταγή
επόμενο
Καλαμάρια γεμιστά
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα - συνταγή
προηγούμενο
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα
Καλαμάρια γεμιστά - συνταγή
επόμενο
Καλαμάρια γεμιστά

Προσθέστε το σχόλιό σας