Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με τη μισή κούπα χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο χλιαρό...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το καθαρισμένο αβοκάντο με τη μισή κούπα χυμό πορτοκάλι και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο...
Για τα κεκάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κακάο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε έναν ομοιογενή...
Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ,...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το ξύσμα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το σπορέλαιο, το κονιάκ, το λεμοντσέλο, το χυμό λεμονιού και τη σόδα. Ανακατεύουμε με το σύρμα...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο χυμό πορτοκάλι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε και τα...
Βάζουμε σε ένα μπολ τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το κονιάκ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τις βανίλιες και ανακατεύουμε....
Βάζουμε σε ένα μπολ το σπορέλαιο, το χυμό μανταρίνι, το κονιάκ, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη φαρίνα...
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα πολτοποιούμε στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό από τα μήλα, το ταχίνι, το μέλι, τη βρώμη, τα καρύδια, τις σταφίδες, την κανέλα και...
Για τη γέμιση Καθαρίζουμε και κόβουμε την κόκκινη κολοκύθα σε μικρά κυβάκια Βάζουμε τα κυβάκια μαζί με τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...