• Λιώνουμε τους χουρμάδες και τη μπανάνα σε ένα δυνατό multi. • Προσθέτουμε και τη βρώμη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. • Τοποθετούμε...
Για τα μελομακάρονα Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το κονιάκ, το ξύσμα και τα κανελλογαρύφαλλα και συνεχίζουμε το...
Για τη βάση σοκολάτας • Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας. • Ρίχνουμε σιγά σιγά στη φόρμα τη λιωμένη σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος...
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε και την ινδική...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη”...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα καρύδια. Χτυπάμε...
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα πολτοποιούμε στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό από τα μήλα, το ταχίνι, το μέλι, τη βρώμη, τα καρύδια, τις σταφίδες, την κανέλα και...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα τριμμένα καρύδια....
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπορέλαιο και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό Τοποθετούμε...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για να σφίξει. Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος της αρεσκείας και τα περνάμε από την τριμμένη κουβερτούρα και τη...
Λιώνουμε τις μπανάνες, τα φουντουκιά και το αβοκάντο στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Τοποθετούμε και απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα ώστε να δημιουργηθεί...
• Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. • Το πολτοποιούμε με το πολτοποιητή πατάτας ώστε να μείνουν και μερικά μεγάλα κομμάτια. • Σε ένα...