Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πιπεριές σε αλατισμένο νερό μέχρι να ξεφλουδίζονται με ευκολία Τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στο multi Πολτοποιούμε και το ξερό κρεμμύδι/ Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και...
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε ισομεγέθη κομμάτια πάχους περίπου 5 εκ. Τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη στο ταψί της κουζίνας αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει μια λαδόκολλα Τις...
Πλένουμε το κουνουπίδι και πολτοποιούμε τις φουντίτσες του στο multi Το πολτοποιημένο κουνουπίδι το βάζουμε σε ένα βαμβακερό ύφασμα και το στύβουμε για να απομακρυνθεί όσο το δυνατό περισσότερο νερό...
Καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε καλά τις κολοκυθοκορφάδες και τα κολοκύθια Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί Προσθέτουμε το κρεμμύδι πολτοποιημένο στο multi και το αφήνουμε...
Αφού περάσουμε τα κολοκύθια από το χοντρό τρίφτη τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι τουλάχιστον για μία ώρα για να αποβάλουν τα υγρά τους Στύβουμε όσο πιο καλά...
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια. Αφαιρούμε μάτια και κόκκαλο Σε μία άδεια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σκέτα ολόκληρα τα καλαμάρια Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να αποκτήσουν ένα...
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου Σε μια λεκάνη βάζουμε τις αγκινάρες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι Προσθέτουμε όλα τα...