• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το λάδι καρύδας ή το σπορέλαιο. • Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια (εγώ χρησιμοποίησα μακρόστενα) γεμίζουμε με ένα μικρό...
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το λάδι καρύδας ή το σπορέλαιο. • Βουτάμε τις φέτες πορτοκαλιού από τη μια άκρη στη λιωμένη σοκολάτα και τα αφήνουμε σε...
Για το παντεσπάνι • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. •...
• Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη...
Για τη βάση σοκολάτας • Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας. • Ρίχνουμε σιγά σιγά στη φόρμα τη λιωμένη σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος...
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μία κουταλιά της σούπας “λάδι” καρύδας. • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την άλλη κουταλιά της σούπας “λάδι” καρύδας με το σιμιγδάλι...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με το σπορέλαιο , τη ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το...
• Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. • Το πολτοποιούμε με το πολτοποιητή πατάτας ώστε να μείνουν και μερικά μεγάλα κομμάτια. • Σε ένα...