Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αλοιφή. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε...
Βράζουμε και καθαρίζουμε το παντζάρι. Βάζουμε στο multi το παντζάρι με το χυμό του, το αβοκάντο και το χυμό μανταρινιού και τα πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με τη μισή κούπα χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο χλιαρό...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το καθαρισμένο αβοκάντο με τη μισή κούπα χυμό πορτοκάλι και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Περιχύνουμε με το μείγμα...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τις βανίλιες. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλέυρι και το προσθέτουμε...
Λιώνουμε τις μπανάνες, τα φουντουκιά και το αβοκάντο στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Τοποθετούμε και απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα ώστε να δημιουργηθεί...
• Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. • Προσθέτουμε τις μπανάνες λιωμένες, τις σταγόνες βανίλιας και το εσάνς...