Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο...
Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Αφήνουμε στην άκρη για 15-20 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Στο ένα άλλο μπολ...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
Για το φύλλο • Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...