• Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. • Προσθέτουμε την υγρή βανίλια. • Ανακατεύουμε το μπέικιν με το...
• Σε μισή κούπα χυμό μανταρίνι βάζουμε τις σταφίδες και τις αφήνουμε να φουσκώσουν. • Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το καρότο, το ελαιόλαδο, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπείκιν, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα. Προσθέτουμε...
Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τις βανίλιες. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλέυρι και το προσθέτουμε...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Ανακατεύουμε τη...