Σε ένα τάπερ προσθέτουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό, το ένα κ.γλ. ζάχαρη και τη μαγιά λιωμένη και το αφήνουμε για περίπου μισή ώρα να αφρίσει. Στο multi τοποθετούμε το...
· Σε ένα τάπερ προσθέτουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό, το ένα κ.γλ. ζάχαρη και τη μαγιά λιωμένη και το αφήνουμε για περίπου μισή ώρα να αφρίσει. · Στο multi...
Για τον πουρέ κολοκύθας • Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε...
Σε μια λεκάνη βάζουμε τη νωπή μαγιά με δύο κουταλιές αλεύρι. Με τα χέρια μας τρίβουμε τη μαγιά με το αλεύρι και τα ενοποιούμε. Προσθέτουμε τη μία κούπα νερό και...
Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό, τη μαγιά, το αλάτι, τα κανελλογαρύφαλλα, το μαχλέπι, το γλυκάνισο, και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά, σιγά τα κοσκινισμένα αλεύρια και...