Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το κονιάκ και το...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. • Προσθέτουμε το κονιάκ...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με το σπορέλαιο , τη ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το...
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα πολτοποιούμε στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό από τα μήλα, το ταχίνι, το μέλι, τη βρώμη, τα καρύδια, τις σταφίδες, την κανέλα και...