Για το παντεσπάνι • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. •...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το παραπάνω μείγμα με...
• Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το μισό κουτάκι σόδα και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το παραπάνω μείγμα με τη...
• Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παραπάνω μείγμα...
Σε ένα μπολ βάζουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε το χοντρό και το...
Βράζουμε και καθαρίζουμε το παντζάρι. Βάζουμε στο multi το παντζάρι με το χυμό του, το αβοκάντο και το χυμό μανταρινιού και τα πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα...
Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ,...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό Σουρώνουμε το χυλό Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 26 cm. και...