Για τη γέμιση • Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και αναδεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. • Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει....
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...
• Βάζουμε τους σπόρους chia στο νερό για περίπου 1 ώρα μέχρι να αποκτήσουν την υφή “ζελέ”. Για το φύλλο • Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το...
Για το φύλλο • Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...