• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε να ενεργοποιηθεί. • Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη στο ρόφημα σόγιας και ανακατεύουμε και...
Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ,...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σόδα, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη ενώ ανακατεύουμε με...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Ανακατεύουμε τη...