• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. • Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το σιμιγδάλι με την καρύδα και τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα....
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μία κουταλιά της σούπας “λάδι” καρύδας. • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την άλλη κουταλιά της σούπας “λάδι” καρύδας με το σιμιγδάλι...
Σε ένα μπολ βάζουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε το χοντρό και το...
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Σε μια άλλη...
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε και την ινδική...