Για τα φύλλα Κόβουμε το κάθε φύλλο της σφολιάτας σε τέσσερα ισομεγέθη κομμάτια. (εκεί που είναι “τσακισμένα”) Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα αφού πασπαλίσουμε με τη ζάχαρη τοποθετούμε τα...
Για τα ταρτάκια Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κομματάκια της παγωμένης φυτικής μαργαρίνης και τα τρίβουμε με τα χέρια μας ώστε να...
• Τοποθετούμε τα μπισκότα και τις φράουλες στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν. Με αυτό τον τρόπο δεν θα διαλυθούν στο μείγμα της καρύδας. • Σε μια...
Για τη ζύμη · Βάζουμε σε ένα μπολ τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τη ζάχαρη και την υγρή βανίλια και τα ανακατεύουμε. · Προσθέτουμε το κρασί, το λάδι και τη...
Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη το γάλα αμυγδάλου με το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουερ. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζουμε...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Περιχύνουμε με το μείγμα...