Υλικά
-
1 φλ.τσ. φουντούκια
-
1 και 1/2 φλ.τσ. κακάο
-
3 φλ.τσ. ζάχαρη άχνη
-
1 βανίλια
-
1 και 1/2 φλ.τσ. νερό
-
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Οδηγίες
- Καβουρδίζουμε τα φουντούκια σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
Βάζουμε τα καβουρδισμένα φουντούκια στο multi και τα πολτοποιούμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή κρέμα.
Την αφήνουμε να κρυώσει.
Φυλάσσεται στο ψυγείο.
(Visited 574 times, 1 visits today)