Υλικά
-
2-3 μέτριες πατάτες
-
1-2 κούπες φαρίνα
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Μοσχοκάρυδο
-
Σκόρδο σε σκόνη
-
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
-
Νερό για βράσιμο
Οδηγίες
• Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό.
• Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε.
• Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
• Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά τη φαρίνα τόση ώστε να καταφέρουμε μια ζύμη που να μπορούμε να τη χειριστούμε.
• Κόβουμε τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας μας.
• Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 885 times, 1 visits today)