Υλικά
-
1/2 δόση κιμάς σόγιας
-
1 δόση μπεσαμέλ
-
3 μεγάλα κολοκύθια κομμένα με φέτες
-
3 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
-
Φρυγανιά για πασπάλισμα
-
για το άλειμμα του πυρέξ φυτική μαργαρίνη
-
Λάδι για πασπάλισμα
-
Αλάτι
Οδηγίες
- Τοποθετούμε τις φέτες τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες στο ταψί του φούρνου που το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα
- Τις αλατίζουμε και τις πασπαλίζουμε με λάδι
- Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου μισή ώρα ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
- Αλείφουμε ένα πυρέξ με τη φυτική μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με φρυγανιά
- Στρώνουμε το πυρέξ με τις ψημένες μελιτζάνες και κολοκύθια εναλλάξ, βάζοντας ενδιάμεσα και 1-2 κουταλιές σάλτσα
- Μόλις τελειώσουμε με τα λαχανικά βάζουμε την υπόλοιπη σάλτσα
- Βάζουμε από πάνω τη μπεσαμέλ
- Πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου μισή ώρα ή μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
(Visited 2.364 times, 1 visits today)