Υλικά
-
Περίπου 250 γρ. Μανιτάρια
-
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
-
1-2 σκελίδες σκόρδο
-
1 κούπα ψιλοκομμένη σε διάφορα χρώματα πιπεριές
-
1/2 κούπα λευκό κρασί
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
-
μαϊντανός
Οδηγίες
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε να μαραθεί.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.
- Μόλις μαλακώσουν τα κρεμμύδια και οι πιπεριές προσθέτουμε τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου.
- Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσουν. Χρειάζεται περίπου 10 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
- Μόλις κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
(Visited 2.868 times, 1 visits today)