Υλικά
-
1 κούπα χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
-
1 μπανάνα ώριμη
-
1 κούπα βρώμη
-
1 κ. σ. μέλιεναλλακτικά 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης
-
1/2 κούπα κράνμπερις
-
15-20 καρπούς γκότζι μπέρι
-
1 συσκευασία (125 γρ.) σοκολάτα κουβερτούρα
Οδηγίες
• Λιώνουμε τους χουρμάδες και τη μπανάνα σε ένα δυνατό multi.
• Προσθέτουμε και τη βρώμη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
• Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα να σφίξει.
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα.
• Πλάθουμε τις καριόκες σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τις βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα. Προαιρετικά τις πασπαλίζουμε με επιπλέον καρπούς γκότζι μπέρι.
• Τις αφήνουμε να σταθεροποιηθούν και τις απολαμβάνουμε…
(Visited 5.650 times, 1 visits today)