• Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με τη βοήθεια ενός πλάστη. • Τη χωρίζουμε σε τέσσερις μακρόστενες λωρίδες. • Με έναν κόφτη ή με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού τα...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες. Τα βάζουμε σε ένα γυάλινο σκεύος πού μπαίνει στα μικροκύματα. Τα ραντίζουμε με νερό και ελαιόλαδο και τα αλατίζουμε. Σκεπάζουμε το...
Πλένουμε και κόβουμε τα μήλα στη μέση και βγάζουμε τα κουκούτσια και το κοτσάνι. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες Τα βάζουμε σε ένα σκεύος που μπαίνει στα μικροκύματα...