Για τα φύλλα Κόβουμε το κάθε φύλλο της σφολιάτας σε τέσσερα ισομεγέθη κομμάτια. (εκεί που είναι “τσακισμένα”) Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα αφού πασπαλίσουμε με τη ζάχαρη τοποθετούμε τα...
Για τα ταρτάκια Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κομματάκια της παγωμένης φυτικής μαργαρίνης και τα τρίβουμε με τα χέρια μας ώστε να...
Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη το γάλα αμυγδάλου με το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουερ. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζουμε...