Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να ζεσταθούν. Μόλις αρχίζει να βράζει το νερό προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και όλα τα λαχανικά κομμένα...
Για τη ζύμη Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το θυμάρι. Προσθέτουμε το γάλα σόγιας χλιαρό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε σιγά...
Για το Μπιφτέκια Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και...