• Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με τη βοήθεια ενός πλάστη. • Τη χωρίζουμε σε τέσσερις μακρόστενες λωρίδες. • Με έναν κόφτη ή με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού τα...
Βάζουμε σε ένα μπολ τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το κονιάκ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τις βανίλιες και ανακατεύουμε....
Βάζουμε σε ένα μπολ το σπορέλαιο, το χυμό μανταρίνι, το κονιάκ, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη φαρίνα...