Για τη γέμιση Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως. Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη....
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια. Αφαιρούμε μάτια και κόκκαλο Σε μία άδεια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σκέτα ολόκληρα τα καλαμάρια Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να αποκτήσουν ένα...
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και του ειδικού εργαλείου αδειάζουμε τις ντομάτες, τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες. Για περισσότερη ευκολία τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια...