Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Σε μια άλλη...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα γαρύφαλλα, τις βανίλιες και το φύλλο κρούστας. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Λαδώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 35×22 cm.(είναι...
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...