Για το παντεσπάνι Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και τα...
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο. Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε. Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και...
• Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τις δύο φυτικές μαργαρίνες με τη...