Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...
Θρυμματίζουμε τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το αλείψουμε με τη φυτική μαργαρίνη. Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπέικιν, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε μια...
Θρυμματίζουμε τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το αλείψουμε με τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε μέχρι...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα γαρύφαλλα, τις βανίλιες και το φύλλο κρούστας. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Λαδώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 35×22 cm.(είναι...
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...