• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά. •...
Σε ένα τάπερ προσθέτουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό, το ένα κ.γλ. ζάχαρη και τη μαγιά λιωμένη και το αφήνουμε για περίπου μισή ώρα να αφρίσει. Στο multi τοποθετούμε το...
• Στο χλιαρό νερό προσθέτουμε τη μαγιά, το αλάτι τη ζάχαρη και το γλυκάνισο και ανακατεύουμε με το σύρμα. • Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε...