Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε και την ινδική...
Για τα κεκάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κακάο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε έναν ομοιογενή...
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και μόλις αρχίζουν να βράζουν ρίχνουμε το λικέρ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τη φρυγανιά, το κακάο και τη βανίλια...
Βγάζουμε τη φυτική μαργαρίνη από το ψυγείο και την αφήνουμε να ξεπαγώσει. Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε μια κρέμα. Φυλάσσεται στο ψυγείο.
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Βάζουμε τα καβουρδισμένα φουντούκια στο multi και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε όλα τα...