Υλικά
-
1 φύλλο σφολιάτας
-
3 μέτρια μήλα
-
3 κ .σ. νερό
-
Χυμό από 1/2 λεμόνι
-
2 κ. σ. φυτική μαργαρίνη
-
ζάχαρη άχνη
-
Κανέλα
Οδηγίες
- Πλένουμε και κόβουμε τα μήλα στη μέση και βγάζουμε τα κουκούτσια και το κοτσάνι.
Στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες - Τα βάζουμε σε ένα σκεύος που μπαίνει στα μικροκύματα και προσθέτουμε το νερό και το χυμό λεμονιού
- Βάζουμε το σκεύος στα μικροκύματα για περίπου 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας με τον πλάστη και το κόβουμε σε οκτώ μακρόστενες λωρίδες
- Αλείφουμε τη μισή λωρίδα με φυτική μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα
- Απλώνουμε τα μήλα με το κόκκινο μέρος προς τα έξω
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα
- Διπλώνουμε τη σφολιάτα και τυλίγουμε
- Τα τοποθετούμε σε κάψες και τα τοποθετούμε στις θήκες για cupcakes
- Ψήνουμε στους 180º C για περίπου 30 λεπτά
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.
(Visited 1.284 times, 1 visits today)