Υλικά
-
1 ώριμο αβοκάντο
-
2-3 βλαστοί παντζάρια
-
1-2 σκελίδες σκόρδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
-
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
-
1-2 κ.σ. ελαιόλαδοπροαιρετικά
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το αβοκάντο με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
- Βράζουμε τα παντζάρια και κρατάμε τους βλαστούς.
- Τοποθετούμε τα βρασμένα παντζάρια και το σκόρδο στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το ξύδι και το πολτοποιημένο αβοκάντο και ανακατεύουμε με το πιρούνι για να τα ενοποιήσουμε.
- Τοποθετούμε την παντζαροσαλάτα στο ψυγείο. Απολαμβάνεται καλύτερα μετά από 1-2 ώρες.
- Μπορούμε να αφαιρέσουμε το ελαιόλαδο χωρίς σχεδόν καμιά επίπτωση στη γεύση.
(Visited 3.684 times, 1 visits today)