Υλικά
-
1/2 κιλό καρότα
-
1 & 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
-
1 κούπα (και επιπλέον για το πασπάλισμα) καρύδα τριμμένη
-
2 κ. σ. κορν φλάουρ
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε και βράζουμε τα καρότα. Τα πολτοποιούμε στο multi. Χρειαζόμαστε 2 κούπες πολτό καρότου.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την καρύδα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια καθαρή και βαμβακερή πετσέτα και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε κρατώντας το ζουμί για την κρέμα.
- Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα να σφίξει.
- Πλάθουμε τα τρουφάκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τα πασπαλίζουμε με την τρούφα.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ζουμί που έχουμε κρατήσει (είναι περίπου 1 κούπα).
- Προσθέτουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
(Visited 2.771 times, 1 visits today)