Υλικά
-
2 (125 γρ. η καθεμία) σοκολάτες υγείας κουβερτούρα
-
1 κ. σ. σπορέλαιο
-
Γλυκό κουταλιού της αρεσκείας μας (πχ βύσσινο)
Οδηγίες
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας το σπορέλαιο.
- Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς.
- Αφού στραγγίσουμε το γλυκό του κουταλιού το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τοποθετούμε ένα με δύο κομματάκια στη λιωμένη σοκολάτα.
- Γεμίζουμε τη θήκη με σοκολάτα.
- Τα αφήνουμε να παγώσουν και τα απολαμβάνουμε.
(Visited 2.288 times, 1 visits today)