Υλικά
-
1 φλ. τσ. ρύζι για σούπα
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
6-7 σκελίδες σκόρδο
-
750 ml ζεστό νερό
-
1 φλ. τσ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
-
5-6 κλωναράκια ψιλοκομμένος μαϊντανός
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Πάπρικα καπνιστή
-
Χυμό από 1 λεμόνι
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζω το λάδι να ζεσταθεί.
- Προσθέτω το σκόρδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνω να τσιγαριστούν.
- Προσθέτω το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και το ζεστό νερό και τα αφήνω να βράσουν.
- Προσθέτω το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
- Τέλος προσθέτω το ρύζι και περιμένω να μαλακώσει. Χρειάζεται περίπου 10 λεπτά.
- Σερβίρω με χυμό λεμονιού.
(Visited 445 times, 1 visits today)