0 0
  • Share
  • 268 Θεάσεις
  • Like
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 0,5€
Pop corn

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
4 κ. σ. καλαμπόκι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι (προαιρετικά)

Pop corn

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και το
  • αφήνουμε να ζεσταθεί στη μεγαλύτερη θερμοκρασία της κουζίνας μας.
  • Προσθέτουμε το καλαμπόκι προσέχοντας να καλύπτει ένα λεπτό στρώμα σε όλο τον πάτο του τηγανιού.
  • Μόλις ακούσουμε τα πρώτα ποπ κορν να “σκάνε” κλείνουμε την φωτιά αφήνοντας το τηγάνι πάνω.
  • Με τη θερμότητα που έχει δημιουργηθεί συνεχίζουν να δημιουργούνται τα ποπ κορν.
  • Ανακινούμε το τηγάνι με κλειστό το καπάκι ώστε να “σκάσουν” όσο το δυνατό περισσότερα ποπ κορν.
  • Μόλις σταματήσουν να “σκάνε” ανοίγουμε το καπάκι.
  • Προσθέτουμε αλάτι και σερβίρουμε.
(Visited 268 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Χορτόπιτα χωριάτικη | νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Χορτόπιτα χωριάτικη
Σκορδόσουπα | συνταγή
επόμενο
Σκορδόσουπα
Χορτόπιτα χωριάτικη | νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Χορτόπιτα χωριάτικη
Σκορδόσουπα | συνταγή
επόμενο
Σκορδόσουπα

Προσθέστε το σχόλιό σας