Υλικά
-
1 και 1/2 κούπες Κόκκινα φρούτα (κεράσια, κράνμπερις, φράουλες)
-
1 και 1/2 κούπες βρώμη
-
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
-
3 κ.σ. Μέλι ή σιρόπι αγαύης
-
1-2 σταγόνες υγρή βανίλια
-
για πασπάλισμα Σταγόνες κουβερτούρας
-
Οδηγίες
• Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα και τα πολτοποιούμε με το πολτοποιητή της πατάτας με σκοπό να κρατήσουμε και κάποια μεγάλα κομμάτια
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας
• Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ στρωμένο με μια λαδόκολλα και το απλώνουμε όσο μπορούμε καλύτερα ώστε να πετύχουμε ένα ομοιογενές πάχος.
• Πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 10-15 λεπτά.
• Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους της αρεσκείας μας.
• Με αυτά τα υλικά οι μπάρες βγαίνουν μαλακές. Αν τις θέλουμε πιο σκληρές μπορούμε να προσθέσουμε 1/2 κούπα φαρίνα.
(Visited 480 times, 1 visits today)