Υλικά
-
1 κούπα ελαιόλαδο
-
1 κούπα φρέσκος χυμός πορτοκάλι
-
1 κούπα ζάχαρη
-
1 κ.γλ. σόδα
-
3 κ.γλ. Γλυκάνισο
-
Περίπου 750 γρ. φαρίνα
-
Σουσάμι
Οδηγίες
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη.
• Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα.
• Προσθέτουμε το γλυκάνισο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
• Προσθέτουμε τη φαρίνα σιγά σιγά και όσο χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή και εύπλαστη ζύμη.
• Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα της αρεσκείας μας και τα πασπαλίζουμε προαιρετικά με σουσάμι.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 20-30 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
(Visited 8.081 times, 1 visits today)