Υλικά
-
1 κουτί φύλλο σφολιάτας
-
(εναλλακτικά σταγόνες κουβερτούρας) μαρμελάδα της αρεσκείας μας
-
(προαιρετικά) Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες
• Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με τη βοήθεια ενός πλάστη.
• Τη χωρίζουμε σε τέσσερις μακρόστενες λωρίδες.
• Με έναν κόφτη ή με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού τα κόβουμε σε τρίγωνα.
• Βάζουμε στην άκρη του καθενός από 1/3 κ.γλ. μαρμελάδα ή σοκολάτα και διπλώνουμε. Το τοποθετούμε στο ταψί με τέτοιο τρόπο ώστε η άκρη του ζυμαριού να είναι πάντα από κάτω ώστε να μην ξεκολλήσει στο ψήσιμο.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 10-12 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
• Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε…
(Visited 299 times, 1 visits today)