0 0
  • Share
  • 141 Θεάσεις
  • Like
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 2,5€
Κριτσίνια

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Κριτσίνια

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι ή επιπλέον νερό.
  • Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για περίπου μία ώρα μέχρι να διπλασιαστεί ό όγκος της.
  • Πλάθουμε μακρόστενα «κορδόνια». Τα βουτάμε στο νερό και τα πασπαλίζουμε με τα υλικά πασπαλίσματος της επιλογής μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 250º C για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα.
(Visited 141 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κουλούρια ολικής άλεσης με ηλιόσπορο
προηγούμενο
Κουλούρια ολικής άλεσης με ηλιόσπορους
Σταφιδόψωμο με χαρουπάλευρο
επόμενο
Σταφιδόψωμο με χαρουπάλευρο
Κουλούρια ολικής άλεσης με ηλιόσπορο
προηγούμενο
Κουλούρια ολικής άλεσης με ηλιόσπορους
Σταφιδόψωμο με χαρουπάλευρο
επόμενο
Σταφιδόψωμο με χαρουπάλευρο

Προσθέστε το σχόλιό σας