Για τη γέμιση Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες Βάζουμε τα μήλα μαζί με το λεμόνι και τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα...
Για τη γέμιση Καθαρίζουμε και κόβουμε την κόκκινη κολοκύθα σε μικρά κυβάκια Βάζουμε τα κυβάκια μαζί με τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Βάζουμε τα καβουρδισμένα φουντούκια στο multi και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε όλα τα...
• Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τις δύο φυτικές μαργαρίνες με τη...