Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...