Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπορέλαιο και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό Τοποθετούμε...
Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό...
Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό, τη μαγιά, το αλάτι, τα κανελλογαρύφαλλα, το μαχλέπι, το γλυκάνισο, και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά, σιγά τα κοσκινισμένα αλεύρια και...