• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. • Στο χυμό πορτοκάλι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το μούστο, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. • Προσθέτουμε την κανέλλα και το γαρύφαλλο. •...
Για τη γέμιση • Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αχλάδια σε φέτες. • Βάζουμε τα αχλάδια μαζί με τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο χυμό πορτοκάλι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε και τα...
Για τη γέμιση Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες Βάζουμε τα μήλα μαζί με το λεμόνι και τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα...